Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jaahas

Klikkailit juuri tiesi Windbreakin vieraskirjaan. Tänne siis sekä hoitoloiden ylläpitäjien että kävijöiden kommentit tarinoista, terveiset, mahdolliset kysymykset, risut, ruusut ja muut vastaavat.

Alapuolelta löytyy myös chatti, jonne on suotavaa tunkea kaikkea vähemmän tärkeää sekalaista löpinää aiheesta ja sen vierestä - mahdollisuuksien mukaan hyvän maun rajoissa.

Muistakaahan käyttäytyä, lapset!

 

mui
 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Colt
Kotisivut: http://cement.suntuubi.com/

24.09.2019 18:52
on ikävä tosiasia, että pokémonhoitolakulttuuri vetää viimeisiä vinkuvia hengenvetoja. se, että suntuubi tekee samoin, luultavasti vie pokémonhoitolat mukanaan. ja mehän emme tahdo sitä, eikö niin? pystyssä olevia pokémonhoitoloita on edelleen muutamia, mutta tahtoisin perustaa yhden lisää. olen kuitenkin aika varma, että kahden ylläpitäjän voimin hoitolasta tulisi paljon parempi, joten olen nyt päättänyt jättää tämän viestin useamman hoitosivun vieraskirjaan.

pääpiirteissään kysymykseni on tosiaan se, että haluaisitko juuri Sinä perustaa pokémonhoitolan kanssani? etsin ihan kokoaikaista ylläpitäjäkumppania, mutta jos apulaisylläpitäjyys kuulostaa sopivammalta, siitä voinee neuvotella. jos vastaat myöntävästi, palaan vieraskirjaasi tiputtamaan discord-tägini. jos sinulla ei ole discordia ja haluat silti mukaan projektiin, ilmoita joku vaihtoehtoinen keskustelupaikka.

terveisin hieman epätoivoinen colt

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

03.03.2019 18:55
Gardenian puolelta jälleen kerran vastausta, tällä kertaa kolmanteen lukuun! ^^


Mielestäni tämä ei ollut laisinkaan sekava pätkä! Pysyin hyvin kärryillä siitä kuinka joukkio pääsi kuivalle maalle, yöpyi Merikammarissa ja jatkoi täältä matkaansa eteenpäin...

Tuot paljon miellyttävää kuvailua hetkiin, joihin on mukava syventyä kuten esimerkiksi Amberin ajatuksiin sekä tunnetiloihin. ;3

Hassua kuinka Emmanuel oli ottaa ja lähteä ilman Amberia, tiedä nyt sitten miksi mutta hyvä ettei näin ehtinyt käydä - varsinkin jos Amber tulee saamaan itselleen jonkinlaisen tehtävän ja tuli-tyypin pokémonin näiltä kahdelta omintakeiselta nuorukaiselta... (toki tiedänkin jo mikä pokémon sieltä tulee tuleman ;3).


Pääasia on se, että saat itse tarinaa etenpäin haluamallasi tavalla sillä mikään ei ole yhtä inhottavampaa kuin writing block. ;-;


Nyt annan kuitenkin palkkiosi tästä tarinasta, jotka ovat 45 kultakolikkoa ja 7 EXP-pistettä Nereukselle! ^^

Nimi: Rosa
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

04.11.2018 21:45
Terve, tulin vastailemaan uusimpaan tarinaan!

Oli kieltämättä ihanaa päästä sinun tarinasi pariin. Aina tulee ikävä päästä lukemaan jatkoa. Tarina soljuu niin luonnollisesti eteenpäin ja kuvailu on niin tunnelmallista. Olet myös tosi hyvä keksimään erilaisia hahmoja tarinaan ja se nostaa tarinan todella hyvin eloon.

Jäi kiinnostamaan tämä Åsa ja hänen menneisyytensä. En malta päästä lukemaan kaikkea mitä olet suunnitellut ja kuulemaan kaikista hahmoista lisää.

Nyt on saleissa lisää ohjeita toivottavasti kaikki olisi selvempää ja siellä olisi hyvä käydä. :3 Kerro toki jos sinne pitäisi vielä selventää jotain.~ Ootko jo ihan into pinkeenä menossa saleille? :D

Pakko myös sanoa että tarinan on kivan realistinen. Että Amber irtisanoi asuntonsa ja heitti kaiken ylimääräisen pois ja varastoi loput. Tärkeimmä tulivat reppuun mukaan.

Erikoiseen kaksikkoon törmäsivät Amber ja Nereus. Oletan että Emmanuel ja Prosper jäävät joksikin aikaa heidän matkaseurakseen.~ Sootopolis kyllä kuulosti mielenkiintoiselta ja mitkäköhän bileet siellä oli menossa. Nousi pieni epäilys että jos Emmanuel on rikollinen ja varasti jotain ja yritti nopeasti päästä pois.. hmm.

Pidin itse tarinasta ja tätä oli kiva lukea. Oli myös mukavaa että pokemoneille oli oma puhe ja sai lukea mistä Nereus ja Prosper juttelivat.

Nyt annan palkkiot ja odotan seuraavaa tarinaa.
- 35 kk
- 3 exp. pistettä Nereukselle

Vastaus:

Kiitoksia!

Pitää myöntää että oon itekkin innoissani tän tarinan hahmoista, saa nähä mitä kaikkee ne joutuu kestämään >:D

Ja joo, salihommat kutkuttaa jo kyllä! Tosi kiva toi uus systeemi, en oo tainnu aiemmin törmätä vastaavaan, mutta noinhan se on oikeestaan realistisempi ja jännempi ~

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

02.07.2018 23:52
Iltoja Gardeniasta!

Tulin vastaamaan ensimmäiseen lukuusi, jota kehun jo nyt heti kättelyssä - kuinka mahtavasti saitkaan tarinan käyntiin, kävit hahmon historiaa, hahmon kehitystä ja muutoksia läpi, ja kuinka teksti soljui juontevasti eteenpäin...

Sulla on todella miellyttävä ja monipuolinen tapa kirjoittaa ja kertoa asioista, tilanteista, tunnetiloista - varsinkin kun käytät erilaisia vertauskuvia tai viittauksia! Prologina pidän tätä erinomaisena ja ytimekkäänä, mahtavaa työtä!

Nereuksen ja päähahmon tapaaminen sekä näiden kahden ystävyyden kehittyminen oli hienosti kerrottu, samoin kaikki muut yksityiskohdat, Astran itsepohdiskelut, tunnetilat - hyvin samaistuttavia tuntemuksia! ♥

Siksipä jäänkin haikein ja malttamattomin mielin odottamaan jatkoa tarinallesi, ja annan palkkioksi tästä tarinasta 30 kultakolikkoa sekä 5 EXP-pistettä Nereukselle, plussana yhden Rare Candyn! :3

Vastaus:

Oi, kiitos! Olin tästä prologista aika epävarma mut mahtava kuulla että se kuitenkin onnistu c:

Yksityinen viesti

26.06.2018 20:14

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

12.04.2018 23:35
Heippa pitkästä aikaa!

Suuria uutisia, Cobalt muuttaa ja vaihtoi nimensä samalla. Uusimme hoitolan täysin ja kaikki muuttuu. Aateltiin tulla ilmoittelemaan erikseen jos sinulla ei ole tietoa että näin on tapahtumassa. Jos haluat jatkaa hoitamista niin kipaise hoitajakirjan tai vieraskirjan puolelle laittamassa viestiä.

Mukavaa kevättä sinulle Windy!

Vastaus:

Vastailin Gardenian viekkuun ^^

Nimi: Rosa
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

16.07.2017 18:29
Terve, olen täällä vastailemassa toiseen tarinaasi! Pahoittelen että vastaamisessa venyi. Kesä on ollu tosi kiireistä aikaa muuton ja opiskelujen kanssa. @__@ Mutta tässä sitä ollaan.

Muuten ihan sivuhuikkana vaan että photobucket ei enää toimi linkatuilla kuvilla.. :I Niitte sivuilla lukee varmasti asiasta enemmän.

Mutta hypätäänpäs tarinan pyörteisiin jälleen kerran.

Dakota on jotenki tosi symppis vaikka sillä on sen omat ongelmansa! Ja tähän tarinaan sopi hyvin juonen polkaisu. Tarinoiden välillä on muutenki iha hirveesti aikaa niin tuntuu et aivotki menee ajan edelle ja täyttää ne aukot. Vaikka jos ne lukee perä kanaa niin miettii että jäi sieltä väleistä paljon kertomatta! Omalla kohdallani on sattunut näin useasti. :o

Tarinassa jälleen kerran ihanaa kuvailua ja talvisia maisemia! Mihinköhän tarina vie Evietä.. ;) Noh sehän jää nähtäväksi! Huikkaa toki jos sulla on ongelmia hahmottaa miten kartta toimii kun se on openworld-tyylinen. Muutamalla muullakin on ollut hieman ongelmaa sen kanssa. :'D

Anouk on niin hellyyttävä karvaturri. :(<3 Ois siitä hauska päästä lukemaan ihan soolo tarinoita! Tällä tavalla poksuttimelle saisi myös enemmän tasoja ja se voidaan suuremmalla syyllä valita kkp:ksi.

Tosi jännittävää minkälainen työtarjous Dakotalle annettiin! Tottahan toki tuollaiseen nyt suostuu kun kerran sinne myös päästettiin sisälle. >:o Tiedossa on varmaan jännittäviä aikoja! Dakotallehan voisi sopia vielä kuriiri ammatiksi? :> Kun rikollisena poukkoilee paikasta toiseen.

Ja rikollisenahan taisi päästä pummilla julkisilla niin.. :'D Ota ihmeessä kaikki hyöty irti tästä ammatista! Otan myös vastaan uusia hyötyjä ammattia kohtaan.

Anyways, tarina oli kiva ja haluaisin päästä taas pian lukemaan sille jatkoa! Annanpas tässä nyt taas palkinnot;

- 45 HC
- 5 exp. pistettä Anoukille

Ei kai tässä sitten muuta, ensikertaan. :')

Vastaus:

Heipä hei c:

Parempi myöhään kun ei milloinkaan, itselläkin ollut tässä vähän hulabaloota ja sama meno luultavasti jatkuu vielä jonkin aikaa. :_D

Anouk tosiaan voisi kaivata enemmän huomiota, kiitos ideasta. c: Kuriiri ammattina ei sekään ole huono ajatus, pistetään harkintaan!

Ja joo, Dakota matkustakoon tän kerran maksetulla lipulla koska ehdin ostaa sen ennen kuin pummilla kulkeminen tuli rikollisten etuoikeudeksi...

Kiitos tästä vastauksesta c:

Nimi: Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wix.com/hoitola66j

07.05.2017 16:28
Heyy, tarinavastausta olisin tässä tuomassa! Ensinnäkin, anteeksi sen viivästymisestä - ylläpidolla on tosiaan ollut kiireitä nyt viimeisen kuun ajan.

Eli toinen tarinasi, prologia seuraava ns. "ensimmäinen luku".

Evie on siis eräänlainen velkojen kerääjä... en muistakaan että aikaisemmin olisi tullut vastaan diilereistä ja muista hämäremmistä hommista kertovia juonia... mielenkiintoista luettavaa kuitenkin.

Eviella ja Hyenalla tämä jälleennäkeminen kaiken muun historian perusteella oli siis kaikkein ruusuisin tähän mennessä... >;D Muutenkin kiinnostavia hahmoja olet keksinyt, heidän ulkonäkönsä, asenteensa... pidän tällaisesta karkeastaja sokeroimattomasta tyylistä.

Niin, tarinan pituutta jos murehdit niin sen voi jättää kokonaan pois. Kirjoirat juuri niin pitkiä mutta tottakai minimi-lyhyitä tarinoita kuin tykkäät, ja lopetuksenkin teet juuri sellaisen kuin haluat - vaikka loppuisi suoraan kuin seinään.

Jaa, vai sai Evie mahdollisesti uusia hommia - ja kuinka häneen otettiin yhteyttä vieläpä näin salamyhkäisellä tavalla. Ensi luvussa varmaankin selviää minkälaista duunia hänelle olisi luvassa...

Pidemmittä puheitta, annan nyt palkkiot tästä, pahoittelen vielä kerran ja kaksikin kun olet joutunut odottamaan - sen sanon että olet kyllä mahtava kirjoittaja ja tyylisi viedä tarinaa eteenpäin on menevä ja siisti.

Eli, palkkiot tästä tarinasta:

- 35 HC

- Anoukille 1 taso, erinomainen vainukoira!


~ Sono

Vastaus:

Nonii ympyrä sulkeutuu kun mäkin vastaan tähän viestiin näin myöhässä :_D muttajuu kiitoksia!

Nimi: Rocky
Kotisivut: http://speedways.suntuubi.com/

23.04.2017 11:34
Hei, käviskö linkinvaihto? Vastaus mieluusti Speedwaysin puolelle :D.

Vastaus:

Sinne siis ^^ -->

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

09.04.2017 23:25
Heippa!

Halusin vain tulla kertomaan että Cobaltissa on tapahtunut lisää uudistuksia. Muunmoassa ammatit ja harrastukset kokivat isomman muutoksen joten kateogoria kannattaa katsoa läpi!

Haluan myös sanoa että pieni viekkuviestikin riittää että olet yhä mukana hoitolassa. Sillä en osaa yhtään sanoa jos en kuule jostakusta moneen kuukauteen eikä ole esim. viekussa mitään viestiä niin en osaa sanoa heidän tilanteestaan ja jatkavatko he yhä meillä hoitamista. Mutta hyvä homma kun sait tarinan kirjoitettua!

Siihen vastaillaan piakkoin. Muuten luulisin että ei ole muuta ilmoiteltavaa. Vaikka Cobaltissa nyt tulee melkein joka viikko päivityksiä ja pieniä uudistuksiä siellä täällä. Pääsiäistapahtumaa ei tänä vuonna tullut kun aktiivisuus taso laski niin alas.

Mutta jos tapahtumia tai kilpailuja kaipaa niin asiasta kannattaa sanoa niin ylläpito voi sitten järkkäillä jotain kun tietää että siihen olisi osallistujia!

Muuten paljon onnea yo-kirjoituksiin ja mukavaa kevättä! ♥

Vastaus:

Terve! c:

Kiitos ilmoituksesta, pitääkin katsella paikkoja tarkemmin läpi. Ja joo, pitää tässä nyt opetella ilmoittelemaan itestään... :_D Muttamutta kiitos tästä ilmoitusviestistä ja mukavaa kevättä sinnekin ^^

Nimi: Andromeda & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

11.03.2017 15:54
Yo!

Kyselemässä täällä minkälainen tilanne sulla on? Jatkathan meillä hoitamista? Ei olla susta hetkeen kuultu niin tulin tänne päin tökkimään. :3

Mukavaa kevään alkua!

Vastaus:

Ääh apua, käyn heittämässä viestiä sinne päin :_D Tosiaan ollu vähän kaiken laista häslinkiä, mutta nyt tässä vielä kun yo-kirjoituksista pääsee niin elämä varmaan voittaa. c':

Nimi: Andromeda & Sono
Kotisivut: http://ramos.suntuubi.com/

13.02.2017 18:32
Terve!

Me täällä taas mutta eri sivun kanssa. :'D Kävisikö linkinvaihto uuden digimonhoitola Ramosin kanssa?

Vastaus:

Jahas jahas :D käyn vastailemassa -->

Nimi: Melacie
Kotisivut: http://dustykey.suntuubi.com/

31.12.2016 16:50
Moikka! Kävit kysymässä linkinvaihtoa ja tulin sanomaan että se käy vallan mainiosti ^^

Muuten... hyvää uutta vuotta! :)

Vastaus:

Tervehdys!
Vastaamisessa näköjään vähän kesti... mutta hieno juttu, lisäilenkin Dusty Keyn linkkeihin! c:

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

25.12.2016 18:36
Jou, täällä vastaamassa aloitustarinaan!

Tervetuloa vielä kerran mukaan! :) ♥

Tarinassahan ehti jo tapahtua vaikka mitä. :o Tykkään todella muuten tuosta kolmaspersoonaskirjoituksesta, tosi hyvää kuvailua ja tarina sujuu oikein hyvin. Oot kyllä taitava kirjoittaja. (Vaikka kyseessä onkin vasta ensimmäinen tarina niin silti huomaa että oot kokenut kirjoittaja!)

Hauska nähä että saatiin ensimmäinen rikollinen, toivottavasti 'Dakota' ei pääsisi kauheaan isoon paskaliemeen... :p

Evien kämppis vaikuttaa mukavalta ja asunto on pikkainen mutta kodikas. Suosittua aluetta tällä hetkellä pohjois osa kartasta.. :'D

Otit Anoukin todella söpösti mukaan. ♥ Koirapokemoneja ei voi koskaan olla liikaa. Nyyh.

En voi muuta sanoa että odotan vaa kovasti jatkoa tälle tarinalle, haluan tietää miten jutut tulee etenemään. :o Ei moitittavaa eikä tainnut kirjoitusvirheitäkään osua näkökenttään. Pisteet kotiin. (;


Palkinnot:
- 45 HC
- 1 taso Anoukille
- 1 Rare Candy ensimmäisen tarinan johdosta

Vastaus:

Hii vastaanpa tähänkin nyt vihdoin ^^ muttasiisniin kiitos ~

Nimi: Nikki
Kotisivut: http://primalscream.suntuubi.com/

19.12.2016 19:33
"American Airlinesin lentokone putoaa moottorivian takia. Lento 251 on ollut matkalla New Yorkin JFK:ltä Thaimaan Phuketiin, mutta se on kadonnut tutkasta täysin, eivätkä etsintäpartiot kykene löytämään sitä. "

Primal Scream on 17.12 2016 perustettu vieraskirjapohjainen seikkailu-, toiminta- ja tasohyppelyroolipeli. Roolipeli sijoittuu nykyaikaan kuvitteelliseen saarivaltioon, joiden olemassaolosta ihmiskunta ei edes tiedä. Ihmisjoukkiomme on päätynyt lento-onnettomuuden vuoksi kyseiselle saarivaltiolle, jossa kamppailu selviytymisestä alkaa.

Pystytkö sinä pelaamaan yhteen hiileen ja pelastautumaan saarelta? Vai onko kohtalosi jo sinetöity?

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

19.12.2016 16:18
Aayy!

Pitää tulla vielä tänne sanomaan että tervetuloa mukaan tiimiin. :D Lisäsin jo profiilisi ja kerro toki onko Anoukin (growlithe) simmu okei, yritin saada siitä selvästi keltaisen.. TuT

Tiedot onkin kunnossa ja ota ihmeessä käynnissä oleviin tapahtumiin sun muihin. :3

Ainiin, melkein unohdin. Halusin kertoa että älä huoli tuota kirjoitusaikaa/tahtia sillä se on höllätty kolmeen kuukauteen ja jos olet hitaan tahdin hoitaja niin se aika on jopa puoli vuotta!

Vastaus:

Hii, kiitoksia! ^^ Ja Anoukin silmä näyttää juuri sopivan keltaiselta. c;

Yritän parhaani mukaan olla aktiivinen niin tarinoiden kuin muunkin puuhastelun suhteen, pitää nyt ottaa itseä niskasta kiinni :_D Mutta hyvä tietää ettei ole kiirettä, eipähän tule stressattua liiaksi. ^^;

Nimi: Sono & Andro
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wix.com/hoitola

02.12.2016 15:05
Heippa!

Kävisikö linkinvaihto? Jos meille päin myös viitsii vastailla. :)

Vastaus:

Kävin vastailemassa Cobaltiin ^^

Nimi: Raven

18.05.2016 10:15
Moikka. Tulin ilmoittelemaan, että Bypassed on suljettu. Linkin voi siis poistaa täältäkin.

Vastaus:

Asia selvä. Toivottavasti törmäilemme vielä!

Nimi: Control_A
Kotisivut: http://heiwa.suntuubi.com/

08.03.2016 15:58
Hei! Tulin ilmoittamaan, että tietosi on nyt poistettu Heiwasta. Kiitos kun olit hoitajana ja tulehan ihmeessä vierailemaan heti kun siltä tuntuu. :3

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta. Näkyillään! c:

Nimi: Nikibi
Kotisivut: http://www.oikotie.suntuubi.com/

06.03.2016 19:05
Tarina #1

Ensimmäiseksi haluan sanoa että tykkäsin paljon! Eikä ollut yhtään hutaistun oloinen, mielestäni onnistuit kolmannessa persoonassa hyvin. :3 Juonikin etenee mukavasti ja kirjoitustyylisi on tosi sujuvaa, tykkään. Pikkuinen Chimcharkin on niin valloittava. >w< Odotan innokkaana täällä toista osaa!

Ps. prologinkin lukaisin, hyvähyvä. |3

Saat 45p ja Cosmalle taso.

Vastaus:

Noniin, sainpahan vihdoinkin aikaiseksi vastata tähänkin :_D Kiitos paljon! ^^

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://korpitaival.suntuubi.com/

27.02.2016 11:49
Linkinvaihto?

Vastaus:

-->

Nimi: Furea
Kotisivut: http://fraudulent.suntuubi.com/

04.02.2016 18:36
Heihou! Vastausta kuudenteen tarinaan luvassa! ^^

Tsiisus kun jo melkein unohdin miten hyvä kirjoittaja olet. Sinulla on aivan ihana tyyli; tarinoissasi on omalaatuinen tunnelma ja siihen pääsee sisälle heti ensimmäisissä lauseissa, jos ei jopa sanoissa. Ja onnistut pitämään sen yllä ihan viimeiseen pisteeseen asti. Rakenne- ja kielioppiasiatkin sinulla on niin hyvin hallussa, etten voi muuta kuin kehua ja kumartaa. :)

Mainitsit tuossa tarinan lopussa, että kirjoitit alun paljon loppua aikaisemmin, mutta ei sitä kyllä lukiessa olisi arvannut. hyvinhän tuo kokonaisuus pysyi koossa, ja jos minun mielipidettäni kysytään -ja minä kun kommentoin, niin tietysti kysytään- niin tämä on ehkä parhaita kirjoittamiasi tarinoita. :D
Nautin todella tuosta mystisestä tunnelmasta, joka vain kasvoi kasvamistaan mysteeritytön uuden ilmestymisen, Cocomonin kuoriutumisen ja Avan kertomien juttujen mukana. Olin kyllä hieman yllättynyt, kun Cocomon osoittautuikin odotettua vauhdikkaamman oloiseksi kaveriksi, yleensä kun noita tuppaa näkemään luonteeltaan aika säyseinä. Nuo osittain jäljelle jääneet muistot pikkuisen edellisestä elämästä ovat myös loistava lisä.

Nyt haluaisin kyllä ehdottomasti kuulla Goatmonin kommentit Digimaailman tilanteeseen. Ei kai se maailma nyt oikeasti loppumassa ole? :o Tarinan taustalla vaikuttaisi vellovan isompiakin mysteerejä, ja olet kyllä taidokkaasti ujuttanut niitä mukaan.

Erittäin hienoa jälkeä siis, kuten aina, ja ei kai tässä voi olla innolla odottamatta seuraavaa osaa. :D
Lompakkosi pullistuu tämän tarinan jäljiltä 50 dc:llä ja Hawkmon saapi 2 pistettä ja Cocomon pisteen. Mutta! X-MAS Boostin ansiosta rahamäärä kolminkertaistuu, eli lopullinen tilitys tuleekin olemaan 150dc. Sitten tuplapisteet ja lisäpisteet päälle eli... Hawkmon +7 pistettä ja Cocomon +10 pistettä. Kumpikin hoidokkisi siis kehittyy. :D

Vastaus:

Kiitos paljon! c:

Nimi: Raven
Kotisivut: http://red.suntuubi.com/

17.10.2015 16:11
Furean äskeiseen kommenttiin puuttuakseni pitää kyllä tuon tarinan puolustukseksi sanoa, että kaikki saman lajin edustajat eivät ole yhtä vahvoja (Digimonien keskuudessa) ja tilanteesta riippuen Digimonien voimissa on suuria eroja. Hyvä esimerkki on Digimon Hunters kokonaisuudessaan. Esim. Masaru kuitenkin hakkasi Huntersissa paljain käsin aika ison pinon Vamdemoneja, mitkä on kai suhteellisen voimakkaiksi miellettyjä Digimoneja muuten... ;)

Hyvä tarina kyllä. :D

Vastaus:

Hmm, enpä muuten tullutkaan ajatelleeksi tuota :D
Kiitos kommentista! c:

Nimi: Furea
Kotisivut: http://fraudulent.suntuubi.com/

01.10.2015 18:42
Ohhoh. Nyt ollaan jännän äärellä. :o

Niin, tulin siis vastaamaan viidenteen tarinaasi. :)

Ei ainoastaan uutta henkilöstöä, vaan myös täysin uusia ilmiöitä. Tätä tarinaa lukiessa tuli sellainen pieni ahdistuksen tunne, koska oikeasti ajattelin koko ajan, että mitä ihmettä nyt mahtaa olla tekeillään? Kuulostaa siltä, että olet keksinyt erittäin hyvän juonen tälle hoitotarinalle, paremman, kuin aiemmin edes uskoinkaan.

Jillian ja Josh kuulostavat erittäin huvittavilta henkilöiltä, mutta myös erittäin hyvältä lisältä hahmojen joukkoon. Luin kaksosista kertovat kohdat useampaankin kertaan, kun yritin painaa mieleeni kummankin Digimonkumppaneita ja Digivicen väriä, etten sitten jatkossa sekoita heitä. Sanaakaan saksaa en ymmärrä, mutta hauskaa heillä tuntuu olevan. :D

Tässä tarinassa kyllä sattui ja tapahtui, mutta jotenkin jäi vähän sellainen tunne, että jotkin osat olisi kirjoitettu hyvin nopeasti pois alta. Esimerkiksi kaksosten Digimonien taistellessa Devimonia ja Wendimonia vastaan viholliset voitetaan hyvin nopeasti, parilla iskulla, mikä kuulostaa hyvin epätodennäköiseltä huomioiden esimerkiksi sen, kuinka vahvoja Digimoneja Wendimon ja Devimon tasostaan huolimatta ovat. Taistelukohtaukseen johtavat tapahtumat olivat hyvin kuvailtuja ja erittäin eläydyttäviä, mutta taistelun aikana tunnelma tuntui ikään kuin katoavan jonnekin. Tarina palasi kuitenkin nopeasti takaisin raiteilleen, sillä tämän mysteeritytön löytyminen metsästä toi mukaan aivan uuden käänteen. Myös Windyn ja Hawkmonin pohdinnat omasta etenemisestään olivat erittäin onnistuneita. :)

Kaikenkaikkiaan en taas voi muuta sanoa, kuin että hyvää työtä. Innolla odottelen, että saamme tietää lisää... no aivan kaikesta, mitä tämä tarina piti sisällään! :D

Sulle 30dc ja Hawkmonille 1 piste. :)

Vastaus:

Heh, tästä tää juoni vasta alkaakin... c:<

Tämä luku kieltämättä tuli kirjoitettua paikoin aika nopeasti, uskon että näkyy myös kirjoitusjäljessä... Joshin ja Jillianin taistelukohtausta tosin on puolusteltava sen verran, että tappelu käynnistyi jo siinä vaiheessa kun Windy ja Hawkmon lähtivät jututtamaan Terriermonia ja oli siis jo loppusuoralla kun päähenkilömme pääsivät paikalle. Myönnettäköön että ajan kulua olisi pitänyt kuvailla hiukan tarkemmin... c':

Kiitoksia! ^^

Nimi: Control_A
Kotisivut: http://heiwa.suntuubi.com/

01.09.2015 22:17
Moikka! :)

Tulin ilmoittelemaan, että lomakkeesi hyväksyttiin ja sinut on nyt lisätty Rhymelessin hoitajiin. Sivut on avattu ennakkoon liittyneille, eli joitakin kategorioita pääsee jo vilkuilemaan, jos haluaa. Lisää on tietysti vielä tulossa, sillä moni juttu on edelleen kesken. Linkki sivuille on tuossa yllä. :)

Tästä eteenpäin tulen sitten kirjoittelemaan Rhymelessiä koskevat viestit tällä nimimerkillä ja muut viestit Fureana. Toivottavasti tämä ei ole liian sekavaa. x3

Pidemmittä puheitta, tervetuloa Rhymelessiin! ^^

Ps. Liittymisen saa kyllä edelleen perua, mikäli sivut jostain syystä näyttävät siltä, että et haluakaan aloittaa siellä hoitajana. ;p

Vastaus:

Hii, hienoa! :D Olenkin tässä jo käynyt Rhymelessiä vilkuilemassa ja oikein hyvältä näyttää. Kunhan koulukiireet tästä hellittävät, onnistun varmaan aktivoitumaan sielläkin. c':

Ja ihan hyvä systeemi että laitat viestit hoitolasta riippuen jommalla kummalla nimimerkillä, voi itse asiassa olla selkeämpääkin niin. ^^

©2020 Windbreak - suntuubi.com