Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

WINDBREAK

the streets you walk give you a reason


"Hei, tuu vaan sisään - mulla on täällä ihan kokonainen kämppä!"

Paikka johon olet eksynyt on 8.6.2014 perustettu hoito- ja tarinasivu, joka kantaa nimeä Windbreak. Tuulensuojasta löydät ylläpitäjän kirjoittamia sekalaisia raapustuksia sekä hoitotarinoita pokémonhoitola Gardeniaan. Sivujen sisältö on melko vähäistä ylläpitäjän laiskuudesta johtuen, mutta toivon ja uskon, että Windbreakin arkistot tulevat vielä kasvamaan. Nyt, pidemmittä puheitta, päästän sinut tutkimaan tukikohtaani. Ole kuin kotonasi!

- Windy

PÄIVITYKSET

14.2.2020 Heitellääs tännekkin nyt välillä jotain. Oon elossa ja tarinahommat Gardeniassa jatkuu (ts. alkaa alusta), toistaiseksi tarinointi tapahtuu hoitolan tarinakirjan kautta enkä päivittele uuden tarinan tietoja enää Windbreakiin. Mietinnässä on, siirränkö hoitosivun jollekin muulle palveluntarjoajalle vai heivaanko hoitosivuhommat kokonaan kun Suntuubi lopettaa toimintansa. Olis kyllä siistiä jatkaa tätä johonkin, kuitenkin melkeen 6 vuotta vanha sivu jo tääkin :0 

5.3.2019 Päivitys pari päivää myöhässä mutta yks tapahtumatarina julkaistu!

x 25.2.2019 Vähän myöhässä aikataulusta mutta kolmas luku on nyt valmis! Uuden sivuhenkilön tiedot tekee myös tuloaan, stay tuned siis.

x 26.1.2019 Hengissä ollaan! Sivuhenkilöiden tietoja päivitelty. Uusi luku about puolessa välissä. Tekis hirveesti mieli kirjottaa Amberin tiedot uudestaan nyt kun on oppinu tuntemaan hahmoo vähän paremmi, saas nähä :o

29.11.2018 Viekkuun vastattu, uuden tiimiläisen tiedot lisätty, uuden sivuhenkilön tiedot lisätty osittain. Tarinaa tulee varmaan vasta joulukuun puolenvälin aikoihin koska hukun deadlineihin, jee 

x 30.10.2018 Dindindiin, minä elän! Gardenian tarinan toka luku julkaistu, uuden sivuhenkilön tiedot tulee näkyviin tässä, öö, joskus. c':

x 2.8.2018 Viekkuun vastailtu ja ekan sivuhenkilön tiedot laitettu näkyviin!

x 1.8.2018 Gardenian tarinan päähenkilön tietoja + prologia muokkailtu. Sivuhenkilöjutut tulee näkyviin tässä ihan joku päivä ja uusi luku tulee vielä elokuun aikana. c:

x 26.6.2018 Tarviin tähän sen gifin jossa Mushu nousee jostain tuhkan keskeltä ja siinä lukee se "I LIVE!". Kyllä te tiiätte. Siis tää. Enivei, paljon on tapahtunut!
- Fraudulentin tarina ei ala alusta, vaan päädyin eroamaan kys. hoitolasta ja siirtämään Helminauhan arkiston puolelle. Samaten Oikotien tarina on nyt vihdoin virallisesti arkistoitu.
- Cobalt muuttui Gardeniaksi ja Wintertime Story uudeksi Constellation-nimeä kantavaksi tarinaksi! Vihdoin! Hahmotiedot ja prologi on lisätty työhuoneen puolelle, jeaaaa! Sivuhenkilöiden tietoja pitää vielä puuhailla vähän. Ja niin, Cobaltin tarina on nyt tietysti myös arkistossa. 
- Windbreakin synttärit oli ja meni (taas). Jostain syystä missaan ne näköjään aina. Joka tapauksessa mittariin pyörähti neljä vuotta perjantaina 8.6. Herran vuonna 2018!
- Webmaster-osiota päivitetty. Linkkejä pitäisi näköjään päivitellä, pitääkin puuhailla ne jossain vaiheessa ajan tasalle.
- Uuden tarinan alkamisen kunniaksi haussa on myös uusi, paremmin teemaan sopiva ulkoasu, mutta sitä saadaan nyt odotella jonkin aikaa, en millään meinaa löytää sopivaa :_D
- Siinä oikeestaan olikin kaikki. Peace out!

x 16.4.2018 Heihou oon täällä taas! Jotain pitäis tapahtua tässä ihan justiinsa kohta c:

x 7.2.2018 Oon hengissä. Yritän tehdä jotain. Peace out mates.

24.7.2017 Heps! Muutamia muutoksen tuulia:
- Fraudulentin tarina alkaa alusta. Tämänhetkinen tarina yksinkertaisesti on aina jummannut ja jummaa edelleen ihan liikaa eikä ole enää mielekäs kirjoittaa. Tilalle siis tulkoon jotain uutta ja jännää. c;
- Uusi ulkka Nemesiksestä, koska Photobucket päätti sanoa itsensä irti. Mulla tää sivu näyttää vielä hitonmoiselta sekametelisopalta (kännykän Chromella tosin toimii moitteettomasti), mutta eiköhän tää tästä kohta loikkaa ajan tasalle.
- Loppukesästä ja alkusyksystä on tulossa mulle melko kiireistä aikaa lähinnä muuton ja uuden opiskelupaikan takia (kyllä, yhteishakuonni suosi), joten en uskalla luvata tarinoille varmaa jatkopäivää. Yritän keskittyä enemmän Frauhun, Cobaltista taidan jäädä ihan suosiolla pienelle lomalle ja jatkaa tarinointia siellä kun tilanne tästä hiukan normalisoituu, luultavasti syyskuun puolella.

21.6.2017 Uusi luku Cobaltin tarinaan, uuden tiimiläisen tiedot näkyviin ja viekkuun vastattu + viimevuotiset päivitykset poistettu etusivua roskaamasta. Ja ei, Fraun tarinaa ei vielä suinkaan ole kuopattu vaikka edellisestä luvusta onkin varmaan puoltoista vuotta... Uusi luku tulkoon siis ennen kuin kaks vuotta heilahtaa mittariin. :_D Frauhan on tosiaan tässä välissä muuttanut uuteen osoitteeseen ja kaikkea muuta jännää, päivittelen WB:stä sinne johtavia linkkejä sitten kun saan uuden luvun aikaseks ja päivittelen muitakin omia frau-juttuja. c':
(ps. Windbreak täytti tän kuun alussa 3 vuotta! :o )

6.5.2017 Viekkuun vastattu ja Speedways lisätty linkinvaihtoon. ^^

x 9.4.2017 Juuh elikkäs. Uusi luku Cobaltin tarinaan ja uuden sivuhenkilön tiedot esiin. c;

x 1.3.2017 Digimonhoitola Ramos lisätty linkinvaihtoon. c:

9.2.2017 Yaas tän vuoden eka päivitys! Käväisin vastaamassa viekkuun (vihdoinkin). Dusty Key lisätty linkinvaihtoon. Tarinoille jatkoa tulossa mahdollisiman pian!

©2020 Windbreak - suntuubi.com